Örök klasszikus: a sellő fazonú menyasszonyi ruha

Az esküvői ruha felkutatása az egyik legizgalmasabb eleme a menyasszonyi előkészületeknek. Azonban egyben az egyik legnehezebb kérdés is, hiszen amikor az esküvői öltözék kiválasztására kerül, nem mindig vagyunk biztosak abban, hogy melyik fazon és stílus lenne leginkább előnyös a számunkra.

A felsorakoztatott trendek sorában akadnak olyan sziluettek, melyek mindig divatosnak tekinthetőek, függetlenül attól, hogy milyen újdonságok szerepelnek az esküvői ruha-divat palettáján. Ide tartozik többek között a sellő fazon is, mely kitűnő választás lehet abban az esetben, ha szeretnénk kihangsúlyozni az alakunkat.

A sellő fazonú menyasszonyi ruha nagyon nőies és elegáns. Mivel erősen követi a vonalainkat, ezért elsősorban azoknak a menyasszonyoknak ajánlott, akik homokóra alkattal rendelkeznek. Tévedés azonban, hogy csak a tökéletes” alakkal viselhetjük ezt a menyasszonyi ruha fazont. Tökéletes egyébként sem létezik, és bizonyos optikai trükkökkel mi is csalhatunk, hogy kiegyensúlyozottabb legyen végül a megjelenésünk.

Ha például kissé szélesebb csípővel rendelkezünk, akkor erősen javasolt, hogy a csípőtől kezdődően már ne feszüljön túlságosan az öltözék, mert ez a fazon kimondottan felhívja a figyelmet a csípőtáji domborulatokra. Kiváló megoldás lehet az, ha a sellő fazonú menyasszonyi ruha egy felcsatolható uszályt kap kiegészítésként, ez hátul valamennyire takarhat, és emellett optikailag megnyújtja az alakot.

A sellő fazonú menyasszonyi ruha remekül kombinálható különböző kiegészítőkkel, például a derékrész kihangsúlyozásához választhatunk egy szép övet is, ami stílusban passzol az öltözékünkhöz. A vastagabb pánttal ellátott esküvői ruhák abban az esetben mutatnak igazán jól, ha keskeny vállakkal rendelkezünk. Egy vékony pántos menyasszonyi ruha igazi klasszikusnak számít, viszont ezt is érdemes meggondolnunk abban az esetben, ha széles vállaink vannak. Rengeteg izgalmas vállmegoldás és nyakkivágás vár ránk az esküvői felhozatalban, így nincs miért aggódnunk; mindenki megtalálja azt a fazont, ami kiegyensúlyozza az alkati adottságait.

Az Almássy Éva szalonban rengeteg stílus szerepel a szortiment sorai között. Az esküvői ruhaszalon nem csupán magas minőséggel, de barátságos árakkal és végtelenül segítőkész kiszolgálással találjuk szemben magunkat. Ráadásul előzetes időpont lefoglalása nélkül is megérkezhetünk a ruhapróbánkra.

By Chef