Hogyan működik a zsírégető krém?Hogyan működik a zsírégető krém?

A fogyásra hatalmas iparág épült, emberek tömegei mindent megtennének azért, hogy elérjék álom testsúlyukat. Mindent, kivéve a mozgást. Ezért olyan kecsegtető a zsírégető krém vagy -kapszulákhoz fűzött remény.

Mi az a zsírégető krém?

A zsírégető krém, más néven zsírcsökkentő krém, olyan kence, ami segít a fogyni vágyóknak csökkenteni a testrészük körvonalát jelentősebb mozgás nélkül. Bár általában lipoégetőnek nevezik, a zsírkrémet klinikailag úgy fejlesztették ki, hogy a hasra, combra és a felkarra legyen használva. A hasi zsírégető krémek használata előnyös lehet a zsírfelesleg vagy a striák csökkentésében. A legtöbb célzott kence, például a stria elleni krém vagy a narancsbőr elleni krém akkor fejti ki hatását a legjobban, ha helyileg a megfelelő területre korlátozzuk a használatukat.

A zsírégető krém egészséges működése

A zsírégető krémek gyorsan népszerűvé váltak, mivel gyors támogatást nyújtanak a hasi zsír eltávolításában, és segítenek elérni a kiegyensúlyozott test megjelenését.

Hogyan használjuk a zsírégető krémeket?

A zsírégető testápoló vagy krém használatának eljárása viszonylag egyszerű. Bele kell masszírozni a krémet a zsírfelesleggel rendelkező testrészekre. Ne feledjük, hogy a masszírozás rendkívül fontos, mivel ez segít bejuttatni a krémet a véráramba. Az, hogy mennyi idő alatt fejti ki hatását a zsírégető krém több tényezőtől is függ, mint például a testünk zsírtartalma, zsírtípusa, étrendünk, testmozgás- és életmódbeli rutinunk, csak hogy csak néhányat kiemeljünk.

Ha gondosan bekerül a problémás helyekre a zsírégető krém, akkor olyan energikus anyagcsere-aktivitást szabadít fel, amely felgyorsítja a zsírvesztést azokon a területeken, amelyeket a legnehezebb leégetni. A bőrön keresztül ugyanis felszívódik, és a zsírsejtek kiszárításával égeti a zsírt. A termék napi kétszeri alkalmazásával minimálisra csökkenthetjük a sejtek méretét.

A legjobb zsírégető krémek általában hatékonynak tűnő összetevőket tartalmaz, mint például a zöld tea kivonat, amely erős védelmet nyújt a hasi zsírégető krémek támogatásában. Mégis vagy elképzelhető, hogy pont ezért sokan kételkednek abban, hogy a zsírégető krémek működnek. Természetesen nem meglepő, ha gyanakodunk a helyi zsírégető krémekre, amelyek varázslatosan eltávolítják a zsírt a bőrből, vagy tökéletes formába varázsolják a testet egy adott időszakon belül. Ez a fajta érvelés kissé ellentmond a zsírégető krémek hatásos megítélésének.

Kimutatták, hogy az e termékek összetételében lévő összetevők a bőr alatti zsírt dolgozzák fel, hogy az feloldódjon és a véráramba kerüljön energiafelhasználás céljából. A legjobb hasi zsírégető krémek úgy fejtik ki hatásukat, hogy fokozzák a véráramlást a test bizonyos részein, ahol túlzott zsír található.

Ezt a módszert értágításnak nevezik, ez pedig elősegíti a lipolízis által aktivált zsírsavak mobilizálását. Így tehát, ha a zsírégető krémeket kiegészítjük egy egészséges diétával és sok mozgással, akkor az eredmény biztosan hatásosabb lesz.

A hasi zsírégető krémek kissé eltérnek a szokásos zsírégető krémektől. Ezek olyan helyi krémek, amelyek különösen a gyomor zsírjára hatnak. A többi helyi zsírcsökkentő krémhez hasonlóan ezek is inkább a hasi zsír csökkentésére összpontosítanak, és tónusos megjelenést biztosítanak. Különféle mechanizmusokon keresztül működhetnek, például:

  • Segítenek növelni a zsírégetésben részt vevő kritikus enzimek, például a desnutrin szintjét.
  • Növelik a véráramlást a test azon részén, ahol a krémet alkalmazzák, ami a felesleges zsír átalakulását eredményezi a vérben
  • Elősegítik a raktározott zsírsavak felszabadulását
  • Eltántorítják a sejteket a zsírmegtartástól.
  • Csökkentik a víz felhalmozódását és áramlását.
  • A zsírégető tulajdonságokkal rendelkező haskrémek nagyon jótékony hatásúnak bizonyulhatnak a bőr megjelenésének javításában, ezért van rájuk nagy a kereslet, és használják őket a testépítők és a fitneszmodellek is.

Ahhoz, hogy a legtöbbet kihozzuk belőle, vigyünk fel megfelelő mennyiséget a területre, és körkörös mozdulatokkal masszírozzuk be, hogy egyenletesen tudjon felszívódni a bőrbe a gél. Saját magunkon fogjuk tapasztalni, hogy a zsírégető krémek valóban működnek.

Az izmokon keresztüli fokozott véráramlás ugyanis megküzd a tejsavval, és segít kibővíteni az edzés hatását. A különböző gyakorlatok és edzések során a hatóanyagok javítják a méregtelenítést a fokozott izzadás révén, sokkal jobb eredményeket érhetünk el.

A zsírégető krémek veszélyei

A helyi zsírégető krémekkel kapcsolatos mellékhatások enyhék és könnyen tolerálhatók. Kisebb mennyiségben használva kisebb az irritáció vagy bőrégés esélye. Egyes felhasználók utóhatásokat tapasztaltak, mert szerettek volna reakciókat látni közvetlenül a használat után.

By Chef